Oftest stillede spørgsmål

Læs venligst vores FAQ før du kontakter os.

Det afhænger af den ønskede leveringsmetode du vælger i kassen og vægten af din pakke eller pakker. Når du har lagt noget i kurven kan fragten beregnes ved at gå til kassen.

Du kan betale med kreditkort. Vi tager imod Visa og Mastercard. Alle Dankort som også er et Visakort kan du betale med. Alt foregår sikkert og krypteret igennem Stripe’s betalingsløsning.

I Danmark er leveringstiden ca 1-3 Hverdage. Alle ordrer bliver senest afsendt 5 dage efter bestilling. Med mindre ordren indeholder bestillingsvarer. Uden for Danmark kan leveringstiden være mellem 3-14 dage plus eventuel told behandlingstid.

Det er meget sikkert at handle i vores webshop. Hele siden er SSL krypteret hvilket betyder at andre ikke umiddelbart kan opsnappe dine data. Betalingen foregår samtidig sikkert over en krypteret betalingsløsning som bliver leveret af Stripe. Stripe overholder branchens strengeste sikkerhedskrav.

Du modtager en mail som ordre bekræftelse og vi starter med at pakke dine varer og opretter herefter en pakkelabel. Du vil modtage et tracking nr på din mail. Senest 5 dage efter indleverer vi din pakke til speditøren (GLS, PostNord, Bring, DAO, CoolEurope eller DHL). Bemærk at der vil være ekstra leveringstid hvis din pakke indeholder bestillingsvarer.

Ja du modtager den på din mail når vi har indleveret din bestilling. Bemærk at den ikke indeholder moms, da vi ikke afregner moms.

Send os en email

Læs mere under > Privat politik
Du modtager gode tilbud og rabatter samt info om nye varer. Det kan altid afmeldes igen.