Hos EngrosButik.dk har du som privatkunde 14 dages fuld returret.

 

Du har 14 dage til at fortryde dit køb, fra den dag du har modtaget dine varer.

Er dette tilfældet skal du kontakte os via formularen herunder eller ved at skrive en mail til info@engrosbutik.dk senest 14 dage efter at du har modtaget dine varer. Så ved vi at du vil tage returretten i brug.

Bemærk: Vi tilbyder ingen returret til erhvervskunder

Hvordan med forsendelsen?

Du skal gøre opmærksom på at du vil tage returretten i brug, ved at skrive til os og oplyse dette. Senest 14 dage efter at du har modtaget din pakke.

Du har herefter 14 dage til at sende varen retur til os. Vi anbefaler at du sender varerne som en pakke med forsikring. Hvis du sender dem i et brev/maxi brev vil speditøren/fragt virksomheden ikke dække hvis forsendelsen bliver væk eller ødelagt.

Få altid en kvittering for indlevering, så har du bevis for at pakken er i speditørens varetægt.

Du har ansvaret for pakken som afsender og bliver varerne beskadiget eller forsvinder pakken har du mulighed for at kræve erstatning af speditøren.

Pak varerne ind i den originale indpakning med alt hvad der oprindeligt var med. Skriv dit registrerings nummer og dit konto nummer til din bankkonto på kvitteringen og læg den med i forsendelsen. Så ved vi hvor vi skal sende pengene retur til.

Vær opmærksom på at vi kun dækker den absolut billigste forsendelses metode som vi selv tilbyder. Dette betyder at har du selv købt fragten andetsteds kan vi kun dække beløbet op til hvad vores billigste fragtlabel koster.

Du kan købe en pakkelabel af os til en typisk lavere pris end standard prisen hos speditøren.

Varens stand ved modtagelse.

Vi vil lave en værdiforringelses vurdering hvis vi modtager varer som er ødelagt under transporten.

En værdiforringelses vurdering vil vi også foretage hvis de varer du har sendt retur lugter af røg, har pletter, er ødelagte, mangler original indpakning, mangler mærker, har dyrehår på sig og andre ting som gør at varen ikke kan gensælges til oprindelig pris.

Er du ryger så prøv ikke varen mens du ryger eller i et lokale hvor der bliver røget. Hav heller ikke varerne liggende i et lokale hvor der bliver røget eller hvor der er en anden stærk lugt.

Dette vil kunne lugtes når vi undersøger de returnerede varer og der vil bliver lavet en værdiforringelses vurdering. I næsten alle tilfælde vil dette betyde at varen ikke kan gensælges og varen er 0 kr værd. Du vil i dette tilfælde ikke kunne få dine penge tilbage.

Ved en værdiforringelses vurdering skal vi vurdere hvad varen er værd.

Altså om den kan sælges til nypris, nedsat pris eller ikke kan sælges. Du vil derfor modtage et beløb der svarer til vurderingen. Hvis vi ikke kan gensælge varen vil vi ikke kunne give dig penge tilbage.

Kan vi sælge varen til nedsat pris vil du modtage et beløb der svarer til hvad varen er værd.

Kort sagt. Ved returretten gælder det at man må prøve varen som man ville prøve den i en butik.

Ombytning.

Ønsker du at have varen byttet til en anden farve, størrelse eller bare en anden vare så kan du også her tage de 14 dages returret i brug. Du vil selv skulle betale for returforsendelsen. Kontakt os hvis dette er tilfældet.

Vil du returnere en vare du har købt så skriv til os ved at indtaste dine informationer i formularen herunder.

Læs mere under > Privat politik