Persondatapolitik
Udformet: 31 Marts 2019


1. Generelt

Denne persondatapolitik er gældende for engrosbutik.dk som er ejet af:
Josellis ApS.
Askevang 3
4100 Ringsted
Danmark

Når du besøger engrosbutik.dk behandler vi personoplysninger om dig som beskrevet nedenfor. Vi optræder i den forbindelse som dataansvarlig, og du kan rette forespørgsler vedrørende behandlingen af dine personoplysninger til os som beskrevet i denne persondatapolitik eller ved at sende en mail til: info@engrosbutik.dk
Vi indsamler og anvender kun dine personoplysninger som den danske databeskyttelseslovgivning og eu’s databeskyttelsesforordning (GDPR) beskriver.
Når vi bruger betegnelser som ”personoplysninger”, ”behandling”, ”dataansvarlig” og ”databehandler”, har betegnelserne den betydning, der er beskrevet i databeskyttelseslovgivningen.


2. Hvilke oplysninger indsamler vi om dig, hvorfor gør vi det og med hvilken hensigt?

Når du køber varer i vores webshop behandler vi de personoplysninger, som du giver til os, såsom dit navn, dine kontaktoplysninger (herunder adresse, e-mailadresse og telefonnummer) samt dine kreditkortsoplysninger. Vi indsamler og behandler disse oplysninger for at kunne levere varer til dig, tage imod betaling, behandle returvarer, reklamationer og ombytninger og for at administrere din konto på vores hjemmeside, hvis du har oprettet en.

Derudover anvender vi dine personoplysninger til at kontakte dig om, hvornår en udsolgt vare er tilbage på lager, til at behandle din vurdering af købsoplevelsen, til at informere dig om at du har vundet en af vores konkurrencer som du har deltaget i (hvis dette er tilfældet), eller til at kontakte dig hvis der skulle være problemer ang. levering af din bestilling eller andre opståede problemer omkring din ordre.
Vi analyserer dine data med det formål at forbedre vores produktsortiment og for at forbedre vores produkter og tjenesteydelser.

Dine oplysningerne behandles, fordi det er nødvendigt for at gennemføre et køb, og dels fordi det er nødvendigt for os at kommunikere med dig på en effektiv måde og for levere en rigtig god kundeservice til dig som kunde.

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål ang. persondata og personoplysninger og du kan bede os om at vi stopper behandlingen af dine personoplysninger og data.

Traffikdata når du besøger vores hjemmeside, analysering og cookies:


Vi indsamler og analyserer oplysninger om anvendelse, trafik og aktivitet på vores hjemmeside. Det indebærer din IP adresse, browsertype, styresystem, interaktion med reklamer samt besøgte sider. Dette gør vi ved at anvende cookies, og vi kan bruge cookies til at levere personlige anbefalinger om produkter vi sælger. Når du bruger vores hjemmeside, accepterer du vores brug af cookies, som vi har angivet i vores cookiepolitik. Dette indebærer behandlingen af dine personoplysninger, som du har givet samtykke til og som du altid kan bede os om kalde tilbage. Du kan læse mere om brugen af cookies og hvordan du kalder dit samtykke tilbage. Du kan læse mere om hvordan du ændrer dine cookie indstillinger i vores cookiepolitik.

Når vi anvender direkte markedsføring som du har givet dit samtykke til:


Hvis du har givet dit samtykke, kan vi anvende din adresse, e-mailadresse og/eller dit telefonnummer til at sende dig nyhedsbreve og markedsføringsmateriale, specielt udformet til netop dig. På denne måde kan vi målrette vores tilbud til dig og gøre brug af oplysninger, vi har om dig i forvejen. Dette omhandler oplysninger om dine tidligere køb og dine personlige oplysninger som køn, fødselsdato og adresse. Du altid kalde dit samtykke tilbage og gøre indsigelse mod dette ved at skrive en mail til info@engrosbutik.dk eller ved at afmelde nyhedsbrevet du modtager fra os.


3. Dine oplysninger bliver delt

Vi kan dele dine oplysninger med vores partnere. Eksempelvis vores speditører, som leverer dine indkøbte varer hjem til dig. Vores hjemmeside leverandør. Udbydere af analyse- og markedsføringstjenester. Revisionsfirmaer. Udbydere af betalingstjenester eller individuelle butikker hvor du kan hente dine forsendelser.

Vi deler ikke ikke dine personoplysninger med 3. parter, medmindre det er påkrævet i henhold til lovgivningen eller hvis du har givet samtykke hertil.


4. Overførsel af dine oplysninger

Vi gemmer dine personoplysninger på servere, som er sikkert placeret i EU. Vi går højt op i databeskyttelsen og overfører ikke dine personoplysninger til lande uden for EU. Vi stiller store krav til alle databehandlere der er i berøring med din persondata oplysninger. Det kan dog under visse omstændigheder være nødvendigt at overføre dine personoplysninger til lande uden for EU. Såfremt det er nødvendigt, vil vi sikre at dataoverførslen er underlagt de påkrævede sikkerhedsforanstaltninger for sådanne situationer.Opbevaring og sletning af dine data


5. Opbevaring og sletning af dine data

Vi sletter dine personoplysninger når alle formål, for den pågældende behandling af dine personoplysninger er opfyldt, og når sletning er tilladt i henhold til gældende lovgivning.

Vi sletter f.eks. oplysninger fra din profil, når din konto slettes, men opbevarer dog oplysninger om personen for kontoen og fakturaoplysninger opbevares i fem år. Så kan vi håndtere eventuelle fremtidige forespørgsler og overholde den gældende regnskabslovgivning. Vi sletter eller anonymiserer oplysninger om dine købte varer efter fem år fra købstidspunktet, medmindre du har har en bruger på vores hjemmeside hvor din købshistorik bliver gemt.

Du kan bede os om at få indsigt i hvilke personoplysninger vi har gemt om dig og bede os om at slette, ændre, få overført eller begrænse dine data ved at sende en mail til: info@engrosbutik.dk


6. Dine rettigheder

Du har ret til at få indsigt i de personoplysninger, som vi opbevarer eller som vi på en anden måde behandler om dig. Du har også retten til at få ændret eventuelle forkerte personoplysninger, og under særlige omstændigheder har du ret til at begrænse vores behandling af dine personoplysninger eller bede om, at vi sletter dine personoplysninger. Du kan altid kalde det samtykke tilbage, som danner grundlag for behandlingen af dine personoplysninger, hvis dette gør behandlingen ugyldig og ikke opfylder det oprindelige grundlag hvorpå samtykket er givet til.

Du har ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger, og i henhold til EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) kan du bede om at modtage dine personoplysninger normalt anvendt format, således at personoplysningerne nemt kan overføres til dig eller en anden dataansvarlig valgt af dig.

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, opfordrer vi dig til at kontakte os. Klager om behandlingen af persondata beder vi dig om at sende til info@engrosbutik.dk. Du er samtidig i henhold til lovgivningen berettiget til at indgive en klage til datatilsynet.Opdateringer og ændringer


7. Opdateringer og ændringer

Vi opdaterer persondatapolitikken løbende. Når vi ændrer persondatapolitikken, vil vi angive datoen for opdateringen øverst i denne persondatapolitik. Hvis der laves væsentlige ændringer i denne persondatapolitik eller hvis vi ændrer brugen af dine personoplysninger, vil vi synligt gøre opmærksom på disse ændringer eller sende dig direkte meddelelse om ændringerne.Forespørgsel på personoplysninger og kontaktoplysninger


8. Forespørgsel på personoplysninger og kontaktoplysninger

Ønsker du at få slettet, ændret, overført, begrænset eller tilsendt personlysninger vi har gemt om dig, kan du kontakte os på nedenstående adresse.

Hvis du har eventuelle spørgsmål til denne persondatapolitik kan du kontakte os her: info@engrosbutik.dk


Cookies

Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier, annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester. Du samtykker til vores cookies, hvis du fortsætter med at anvende vores hjemmeside.

Cookies er små tekstfiler, som kan bruges af websteder til at gøre en brugers oplevelse mere effektiv. 

Loven fastslår, at vi kan gemme cookies på din enhed, hvis de er strengt nødvendige for at sikre leveringen af den tjeneste, du udtrykkeligt har anmodet om at bruge. For alle andre typer cookies skal vi indhente dit samtykke. 

Dette websted bruger forskellige typer af cookies. Nogle cookies sættes af tredjeparts tjenester, der vises på vores sider.

Du kan til enhver tid ændre eller tilbagetrække dit samtykke fra Cookiedeklarationen på vores hjemmeside.

Nødvendige cookies

Nødvendige cookies hjælper med at gøre en hjemmeside brugbar ved at aktivere grundlæggende funktioner såsom side-navigation og adgang til sikre områder af hjemmesiden. Hjemmesiden kan ikke fungere ordentligt uden disse cookies.

Præference cookies

Præference cookies gør det muligt for en hjemmeside at huske oplysninger, der ændrer den måde hjemmesiden ser ud eller opfører sig på. F.eks. dit foretrukne sprog, eller den region, du befinder dig i.

Statistiske cookies

Statistiske cookies hjælper webstedsejere med at forstå, hvordan de besøgende interagerer med hjemmesider ved at indsamle og rapportere oplysninger anonymt.

Marketing cookies

Marketing cookies bruges til at spore besøgende på tværs af websites. Hensigten er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger, og dermed mere værdifulde for udgivere og tredjeparts annoncører.

Konto cookies

Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, fastsætter vi en midlertidig cookie for at afgøre, om din browser accepterer cookies. Denne cookie indeholder ingen personlige data og kasseres, når du lukker din browser.
Når du logger ind, opretter vi også flere cookies for at gemme dine loginoplysninger og dine skærmdisplays valg. Log på cookies, varer i to dage, og skærmmulighederne for cookies varer i et år. Hvis du vælger “Husk mig”, vil dit login fortsætte i to uger. Hvis du logger ud af din konto, bliver login cookies fjernet.